Seuraava kisa:
Monaco GP
Aikaa veikata:
12 d, 22 h, 26 min, 23 s

F1 Veikkaukset Veikkaa ilmaiseksi!

Kirjaudu sisään

Tunnus tai sähköposti:

Salasana:

Muista minut:
Oletko unohtanut salasanasi?


Rekisteröidy
tai
Kirjaudu FacebookillaF1Veikkaukset.com - Rekisteröinti

Käyttäjätunnus:*
Salasana:*
Salasana uudestaan:*
E-mail:*
Etunimi:
Sukunimi:
Osoite:
Postinumero:
Toimipaikka:
Puhelinnumero:
 

Käyttäjäehdot

Sivuston käyttöehdot

1. Yleistä

Näitä käyttöehtoja sovelletaan F1Veikkaukset.com (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamiin verkkopalveluihin ja erityisesti osoitteessa www.f1veikkaukset.com (jäljempänä Sivusto) sijaitsevan internetsivuston käyttöön.

2. Sivuston käyttö ja sille rekisteröityminen

Sivuston käyttö edellyttää Käyttäjältä rekisteröitymistä Sivustolle, mikä tapahtuu käyttäjän luovuttamalla Palveluntarjoajalle tämän Sivustolta löytyvässä rekisteröintilomakkeessa kysytyt tiedot. Käyttäjä vastaa antamiensa tietojen virheettömyydestä ja oikeudellisuudesta.

Käyttäjän tulee olla yksittäinen luonnollinen henkilö ja Käyttäjällä on oikeus rekisteröidä vain yksi (1) tunnus Sivustolle.

Palveluntarjoajalla on oikeus käsitellä Käyttäjän henkilötietoja henkilötietolain ja muun lainsäädännön mukaisesti sekä rekisteriselosteessa tarkemmin kuvatuin tavoin.

Käyttäjä tiedostaa sen, että Palveluntarjoaja voi tarkistaa Käyttäjän antamat tiedot muun muassa mahdollisen palkinnon luovuttamista varten. Palveluntarjoajan tarkistusoikeus ei kuitenkaan rajoitu edellä mainittuun.


3. Sivuston käytettävyys

Vaikka Palveluntarjoaja pyrkii siihen, että Sivusto olisi Käyttäjän käytössä jatkuvasti ja häiriöttä Palveluntarjoaja ei kuitenkaan vastaa Sivuston keskeytyksettömästä, oikea-aikaisesta eikä virheettömästä toiminnasta eikä myöskään palvelussa ilmenevistä teknisistä vioista, huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä taikka muista häiriöistä. Palveluntarjoaja ei myöskään vastaa kolmansista osapuolista johtuvista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, häiriöistä tai katkoksista.

Palveluntarjoajalla on oikeus keskeyttää Sivuston toiminta sen muutoksen, uudistuksen tai muun Sivustoon liittyvän teknisen syyn takia. Sivuston toiminta voidaan keskeyttää Palveluntarjoajan toimesta myös tietoliikenneverkon kunnostus-, asennus- tai huoltotyön tai muun sen kaltaisen syyn vuoksi taikka mikäli lainsäädäntö tai muu viranomaismääräys sitä edellyttää.

Selvyyden vuoksi todettakoon, että Palveluntarjoaja ei vastaa Käyttäjälle mahdollisesti aiheutuvista vahingoista tämän ollessa kykenemätön tekemään veikkauksia ajoissa tai ollenkaan johtuen sivustoon liittyvistä, teknisistä, huolto tai muista syistä.

4. Oikeudet

Sivuston sisältö ja ulkoasu ovat tekijänoikeuden alaisia. Palvelun omistusoikeus sekä kaikki tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet ovat Palveluntarjoajalla. Käyttäjä ei saa mitään Sivustoon liittyviä oikeuksia, paitsi oikeuden käyttää Sivustoa näiden käyttöehtojen mukaisesti.

5. Sovellettava laki

Näihin käyttöehtoihin ja Sivustoon yleisesti sovelletaan Suomen lakia.

6. Muuta

Palveluntarjoaja voi lopettaa Sivuston ylläpidon tai irtisanoa tämän sopimuksen ilman etukäteisvaroitusta.

Palveluntarjoaja on oikeutettu muuttamaan näitä käyttöehtoja ilmoitettuaan muutoksista Sivustolla hyvissä ajoin ennen muutosten voimaantuloa.

 
Olen lukenut käyttäjäehdot ja hyväksyn ne.
 
Kyllä kiitos, haluan saada ilmoituksia kilpailusta kauden aikana.
 
Syötä kuvassa näkyvä teksti:
 
   

Äänestys

Taisteleeko Räikkönen kaudella 2020 pistesijoista?

Kyllä, joka kisassa
Kyllä, joka toisessa kisassa
Vain muiden epäonnistuessa
Ei, korkeintaan hajapisteitä
 Näytä tulokset


Käyttäjäehdot Rekisteriseloste
F1Veikkaukset.com © 2009-2021. Ota yhteyttä