Seuraava kisa:
Monaco GP
Aikaa veikata:
12 d, 22 h, 37 min, 20 s

F1 Veikkaukset Veikkaa ilmaiseksi!

Kirjaudu sisään

Tunnus tai sähköposti:

Salasana:

Muista minut:
Oletko unohtanut salasanasi?


Rekisteröidy
tai
Kirjaudu FacebookillaEtusivu

Tervetuloa F1Veikkaukset.comiin!

F1 veikkaukset on formulafaneille suunnattu sivusto, jossa voit veikata kilpailijoiden sijoituksia eri osakilpailuissa. F1 veikkaukset on helppokäyttöinen ja ilmainen sivusto ja se tarjoaa formulafaneille oivan kohtaamispaikan! Tutustu F1Veikkaukset- sivuston sääntöihin, rekisteröidy ilmaiseksi ja veikkaa kuljettajien sijoittumista eri osakilpailuissa F1-kaudella 2021!

Kausi 2020 alkaa!ma 9. maaliskuuta 2020 07.20.45 (Testudo)

Taas luulitte väärin! F1veikkaukset.com on kuin onkin päivittynyt tulevaan kauteen ja on valmis vastaanottamaan veikkauksianne! Viime kausi olikin todella tiukka vääntö ja aktiivisia osallistujia oli paljon.

Kausi 2020 puhutaan olevan kahden mestaruuden kausi, sillä jos mestaruutta ei ole saavutettavissa tällä kaudelle, moni talli siirtynee jo aikaisessa vaiheessa täysillä resursseilla kehittämään kauden 2021 autoa.

Mielenkiintoista F1-kautta itse kullekin ja tulkaa mukaan veikkaamaan!

Ps. Blogin puolella pitempi teksti

Gasly ja Albon vaihdettupe 30. elokuuta 2019 14.52.08 (Testudo)

Red Bullin ja Toro Rosson välinen kuskivaihdos on nyt päivitetty myös F1veikkaukset.comiin. Päivittäkää veikkauksenne sen mukaisesti.

Uusi äänestysla 11. toukokuuta 2019 22.06.00 (Testudo)

Ihan käsittämätöntä dominointia Valelta! Sivuilla ollut veikkaus loppui tähän kisaan. Kysyimme: "kenen uskot olevan MM-sarjan kärjessä neljän ensimmäisen kisan jälkeen?". Oikea vastaushan pisteen erolla on Valtteri Bottas ja 56% veikkaajista osui oikeaan. Hamilton sai 30% äänistä.

Uusi kysely on: Minkä tallin uskot tekevän suurimman harppauksen suorituskyvyssään kauden aikana? Saako Ferrari Mercedeksen kiinni, pystyykö Renault nousemaan ahdingostaan? Red Bull ja erityisesti Verstappen on näyttänyt joissain tilanteissa jopa paremmalta kuin Ferrari, pystyisikö Red Bull ohittamaan jopa Ferrarin pysyvästi?

Kausi 2019 alkamassala 2. maaliskuuta 2019 00.09.15 (Testudo)

Luulitko hiljaiselon perusteella, että kausi 2018 jää F1veikkaukset.comin viimeiseksi? Ehei! Kauden 2019 kisat ja kuskit on nyt päivitetty ja kutsun kaikki vaan mukaan veikkaamaan. Pyydä myös ystäväsi mukaan ja perusta oma Liigasi vaikka työporukalle. Viime kausien tapaan kokonaiskilpailun voittajalle on tarjolla Verkkokauppa.comin 50 € lahjakortti!

Kauden jännittävin ja tapahtumarikkain kisa!su 15. huhtikuuta 2018 11.32.14 (Testudo)

Ehdottomasti kauden mielenkiintoisin kisa nähtiin Kiinassa! Bottaksen varma voitto valui turva-auton radalle tulemiseen. Räikkönen sai tarjottimella kolmospaikan, kun Verstappenin toilailut saavat jatkoa... Vettel oli suurimpana kärsijänä tässä ja Verstappen sai aivan liian pienen rangaistuksen liikkeistään. Ricciardolle tänään kuitenkin hieno voitto! Tuupo veti todella hyvän veikkauksen hihastaan!

Äänestys

Taisteleeko Räikkönen kaudella 2020 pistesijoista?

 1%
Kyllä, joka kisassa
 0%
Kyllä, joka toisessa kisassa
 1%
Vain muiden epäonnistuessa
 98%
Ei, korkeintaan hajapisteitä
Vastaajia: 697.


Käyttäjäehdot Rekisteriseloste
F1Veikkaukset.com © 2009-2021. Ota yhteyttä